Syysrakkautta ja syysasuja

 Syyslapsen parasta aikaa on syksy. 🍂

Toiset nauttivat kesästä, minä rakastan syksyä! Sitä kun sataa, on synkkää, lehdet putoilee, ulkona tuoksuu syksy (juuri se mutainen sienimaa) ja aamulla ikkunoihin ilmestyy pieni huuru. Syyssateella ulkoilussa on jotain terapeuttisen antavaa. Saappaat, sadetakki ja ulkoilun jälkeen kotona kupillinen teetä. Sateenvarjo tuulessa heiluen kauppaan ja kaupasta takaisin sateeseen talsimaan. Kastuneet vaatteet kuivumaan ja lämmintä päälle. Voiko olla parempaa? 


Nyt tuo ihana syksy on kääntymässä talveksi ja vuoden paras aika jäämässä taakse. En haluaisi vielä päästää siitä täysin irti, vaikka jouluihmisiä olenkin. Oma sisäinen kalenterini pyörii joka vuosi kutakuinkin samalla syklillä. Syysjuttujen muuttuttua halloweeniksi ja siitä isänpäiväksi onkin jo korkea aika antaa tuon ihanan värikkään syksyn väistyä kausivalojen ja orastavan joulun loisteen tieltä. Isänpäivän jälkeen olen antanut itselleni luvan siirtyä odottamaan joulua. Pienin askelin. Ensin ottamalla kausivaloja esiin, sitten niitä vähemmän jouluisia koristeita ja lopulta, marraskuun loppusuoralla siirtyä todelliseen joulunodotukseen.


Suklainen ruskea sopii värinä ehdottomasti syksyyn! Sitä löytyy niin sisustuksesta kuin asustyksestakin. Ja kun siihen lisää hieman piristystä, kuten valkoista, saadaan aikaan raikas syysasu. Vielä hetken kotiäidin roolissa saan pukeutua hieman vapaammin, eli mukavat legginssit (joo, tiedän 🙈) ovat ehdoton ykkösvalinta, jos tilanne vain sallii. Jonkin verran hehkutusta omakseen saaneet Lululemonin ehkä maailman mukavimmat legginsit (ja ihan syystäkin!) löytyvät minulta syksyyn sopivana espresson sävyisenä. Myös viime postauksessa jo vilahtanut Ralph Laurenin neuletakki sopii tähän syksyisen ruskeaan asuvalintaan. Alle laitoin viileämpiin keleihin mukavasti istuvan korkeampi kauluksisen paidan. Laukuksi valitsin tällä kertaa Furlan cognac-sävyisen Real mini camera case -laukun. Asuun olisi sopinut kuun nenä päähän myös Vuittonin Felicie Damier Ebene.


Alpakanvillaiset sukat 🤎


Mukana syksyn (ja talven) asuvalinnoissa on kohdallani usein erilaiset villavaatteet. Marimekolla on myös aivan ihana villavaatevalikoima! Muun muassa tämä Vilina-villapoolo, joka on merinovillaa. Poolo sopii käytettäväksi ihan sellaisenaan, liivin kanssa tai kylmällä kelillä päälle voi laittaa vaikka neuletakin. Pidän paljon neuletakeista niiden helppokäyttöisyyden takia. 


Marimekon söpö Vilina 🤍

Marimekolta löytyy myös nämä syksyisen ruskeat lämpöiset Unikko-villasukat. Yhdistelen syksyisin ja talvisin villasukkia surutta asuun kuin asuun. 🤎



Olen saanut mieheltäni parina vuonna lahjaksi Alpan neuleita. Nämä alpakan villasta valmistetut tuotteet ovat ihan super lämpimiä ja lisäksi kivan näköisiä! Alpalla on myös 2nd hand -valikoimaa vieläkin vastuullisempaan valintaan. Tuotteet ovat tarkastettu, pesty ja tarvittaessa huollettu, joten käytettynä ostettu tuote on kuin uusi! 


Tämä ihana luonnonvalkoinen neuletakki on Alpan 2nd hand -valikoimasta.


Villasukat kuuluvat olennaisena osana syys- ja talviasuihin. 🧦


Bossmamaladylike löytyy nyt myös IG:stä. Käyhän kurkkaamassa, mitä blogi-päivitysten välillä tapahtuu! 😘




J-M

Kommentit

Suositut tekstit