Marimekkoa kesäkotiin ja mökille

Totuttua verkkaisempi blogin päivitystahti on johtunut arkielämän mukanaan tuomasta kiireestä sekä pienimuotoisesta inspiraatio- ja energiankeräystauosta. 


Juuri nyt kädet ovat lasten kanssa niin täynnä, ettei kirjoittaminen yksinkertaisesti mahdu jokaiseen hetkeen mukaan. En myöskään halua ottaa blogistani - tästä omasta pienestä henkireiästäni - liian suurta stressitekijää, saati pakottaa itseäni kirjoittamaan jotain väkisin. 


Täällä kuitenkin ollaan ja päivitellään blogia jatkossakin. 😊


Koulujen kesälomat starttasivat kevätjuhlien myötä viime viikonloppuna ja jälleen on edessä monella se vuoden odotetuin pätkä, kesäloma!


Meidän perheen kesälomaperinteisiin kuuluu vahvasti mökkeily ja siellä vietämmekin aikaa mahdollisuuksien mukaan aina kesäisin.


Tänäkin vuonna auto starttaa kohti mökkimaailmaa heti, kunhan miehen kesäloma pääsevät kunnolla alkamaan.


Marimekkoa mökkiin

Marimekon kuosit tuovat minulla edelleenkin vahvasti mieleen verhojen ja pöytäliinojen muodossa lapsuusajan mummonmökkikulttuuria. Niinpä luonnollisena jatkumona näen Marimekon osana suomalaista mökkielämää siinä, missä urbaania 2020-luvun kaupunkiasuntoakin. Näistä lähtökohdista pakkaan tänä(kin) vuonna mökkikassiini mukaan tätä tuttua ihanuutta.



Katsokaa nyt näitä värejä! 😍

Mustavalkoinen maailmani saa kesäisin olla väreillä koristeltu. Ja mikä mahtavinta, tänä kesänä värejä on tarjolla isolla kädellä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin!


Nyt kun tämä vuosi painetaan minibudjetilla hoitovapaan siivittämänä, olenkin odotellut keväällä myyntiin ilmestyneitä herkkuja kunnon alemyynteihin ennen niiden hankintaa. 


Maija Isolan Auringonkukka-kuosin astiat ovat super kesäisiä ja voin heti kuvitella itseni valkoisen pöytäliinan vuoraamalle terassipöydälle nappailemaan näistä mansikoita ja sitä ihanaa kesäistä mansikkakakkua! 


Auringonkukka-kuosi


Kaitaliina ja tarjotin ovat Citymarketin tämän kesän Marimekko-kamppiksesta, kuten myös mökille mukaan lähtevä sininen lokki-pyyhe sekä saman sävyiset retkilautaset.




Pakkaaminen on monelle aikamoinen pakkopulla. Itsellenikin usein. Tällä kertaa olen kuitenkin niin innoissani, että pakkaaminen on jopa mukavaa! On ihana miettiä mitä kivaa mökille ottaisi mukaan ja mitä kaikkea siellä tällä kertaa voisikaan tarvita.


Toistaiseksi sääennusteetkin ovat mainiot, joten kelien suhteen lomaviikkojen pitäisi olla kohdillaan. ☀️




J-M


Kommentit

Suositut tekstit