Ah, Aarikka!


 Yksinkertainen on kaunista! Itselleni se on sisustuksessa yksi tärkeimpiä elementtejä. Olen pitänyt Aarikan designissa juuri siitä, että he todella pystyvät pitämään tuotteet erittäin yksinkertaisina ja silti niin viehättävinä.



 
Aarikan Valopallo sopii loistavasti jouluisiin asetelmiin muistuttaen itsekin lumilyhtyä.

Ruustinna, keisarinna, tsaaritar, prinssi, prinsessa, linna… kynttiläihmisen taikasanat Aarikka-maailmassa etenkin näin joulun alla! Näiden rinnalla myös pässit ovat monelle tuttuja ja yksi Aarikan ikoinesta varmasti myös maailmalla. Tontut ja muu Aarikka-väki soittaa kelloja jokaisella tästä brändistä jotain kuulleella. Myös ajattomat korut lukuisissa muodoissaan ja väreissään! Niin ihana Aarikka! 


En edes yritä tunkea tähän postaukseen jokaista Aarikan elementtiä, joita kotoamme löytyy, vaan keskitän postauksen ajankohtaan sopivasti jouluisen mielikuvan ympärille.




Aarikka on monelle suomalaiselle tuttu jo vuosikymmenten ajalta. Aarikan tontut pitävät uskomattoman hyvin pintansa vuodesta toiseen, vaikka erilaiset joulutrendit tulevat ja menevät. Omakin tonttuarmeijani kasvaa vuosittain, sillä joka joulu tuntuu löytyvän uusi jäsen tähän partioon. Tonttuja ei kai koskaan voi olla liikaa, eihän?





Ensimmäisen adventin myötä meilläkin tontut kansoittavat taas kotia. Niitä löytyy sieltä ja täältä. Oikeastaan Aarikan tonttu sopii mihin vain! Teen myös vuosittain pieniä jouluasetelmia, joissa tonttu jos toinenkin pääsee omiin joulupuuhiinsa. Lapset tykkäävät käydä ihastelemassa näitä ja kurkkimassa mitä tontut tänä jouluna ovat keksineet. Tietysti tällaiselle jouluiselle äiti-ihmiselle tämä ideointi sekä toteutus on myös yhdenlaista terapiaa. Tapa irtautua arjesta ja sukeltaa hetkeksi sinne huolettomampaan joulumaailmaan. Taustalle soimaan vähän jouluista musiikkia ja eikun hihat heilumaan! Tästä se joulufiilistely taas lähtee syntymään… 🌟






J-M




Kommentit

Suositut tekstit