Glögiä ja pipareiden paistoa

Jouluaattoon on enää alle viikko! Tämä viimeinen viikko onkin se stressaavin, sillä kaikki mahdollinen keskeneräinen tai tekemätön pitäisi saada valmiiksi. Onneksi monessa asiassa olen ollut jo ajoissa valmis ja jouluni saan viettää edes joltain osin stressittä. 


Lapsille joulutunnelmaan virittyminen ei tunnu olevan vaikeaa. Pienillä joulunalusperinteillä tuota tunnelmaa kohti mennään helposti päivä päivältä. Tämän viikonlopun aikana on leivottu mm. pipareita. Ja miten innoissaan lapset taas näistä olivatkaan! Kädenkäänteessä valmistui kolme pellillistä joulupipareita ja seuraavana päivänä näihin taiottiin vähintäännäkin yhtä näppärästi koristeet.





Itselleni glögi on myös yksi varma joulun tuoja ja pienen glögihetken ehdinkin viettää kaiken tämän hässäkän keskellä.

Pentikin super söpöt pikkuiset glögilasit ja -lusikat ovat tähän tarkoitukseen mitä ihanimmat! Kaveriksi paistoin vähän pullaa. Tällä kertaa kylläkin ihan suoraan kaupan pakastealtaasta. 😁

Glögilasin alla on Pentikin Pipari-lasinaluset. 


Huomasitteko taustalla nämä suloiset korkkikankaiset kuuset? Ne ovat pienen kotimaisen Omiako desingin tekemiä. Yritys valmistaa muutakin ihanaa kotiin korkkikankaasta. Yrityksen perustaja, Minna, on super ystävällinen ja avulias tapaus! Jos tykkäsit näistä kuusista tai korkkikangas materiaalina kiinnostaa, niin piipahda kurkkaamassa heidän nettisivunsa (omiako.com). Tämä ei ole maksettu mainos.


Kelit ovat viime päivinä hellineet talven ihmemaa-ilmeellään ja omalta osaltaan auttaneet joulutunnelmaan valmistautumisessa. (Tosin nyt taivaalta tihuttaa vettä ja nämä satumaiset lumikinokset lienevät kutistuvan hetkessä…)


Lähtölaskenta kuitenkin on jo alkanut: Pian se on täällä, se kauan odotettu joulu! 🌟



J-M


Kommentit

Suositut tekstit