Marimekko lovee

Vaikka ihastun milloin mihinkin uuteen ja kiehtovaan, niin tietyt ikisuosikit ovat ja pysyvät. Tämä LOVE on kaikille tätä blogia seuranneille jo tuttu juttu ja itselleni mustavalkoisuuden perikuva: Marimekko.



Se on jotain mihin ihastun aina vain uudelleen. Sen kuvioissa on rosoista epäsymmetriaa ja tietynlaista hillittyä rebeliä ja samalla se on niin puhtoisen viattoman söpöä. Se huutaa isoilla kuvioillaan ja haluaa huomiota, mutta sen taakse voi kätkeytyä myös hyvin huomaamattomasti ja tuoda sitä maailmaa olohuoneeseen hillityn hienostuneesti.


En ole päässyt erinäisistä syistä aikoihin oikeasti ostoksille, jollei lähikaupassa vierailua tai postimyyntiasiakkaana toimimista lasketa mukaan. Vuodenvaihteen mökkireissulta palatessamme piipahdimme Marimekko outletissa ja voi sitä riemun määrää! Siis todellista, fyysistä ja ihan pähkähullua riemua! Hihkumiseni huomattiin, niin vienosti hymyilevän myyjän, kuin vähän tuimastikin vilkuilevan asiakkaankin toimesta. Perheeni on tottunut maman joskus vähän yliampuvaan intoon, joten heille tässä ei ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Ja minä olin vain niin kamalan iloinen, etten saanut selvästikään riemuani pidettyä ulkopuolisilta salassa.


Outletissa sain todenteolla hillitä itseäni yleisen riemuilakointini lisäksi. Nimittäin siellä olisi ollut vaikka ja mitä ja tietysti vielä edullisin hinnoin. Tässä todella mitattiin tämän maman itsehillintää! Jos olisin ollut yksin liikenteessä, lopputulos olisi taatusti ollut kaoottisempi, mutta ehkä voin jopa todeta että onneksi perheen (ja etenkin miehen) läsnäolo auttoi pitämään järjen käsissä. Olin jopa yllättynyt astellessani ulos liikkeestä vain kaksi lautasta mukanani.


Marimekon Spaljé lautasia olen katsellut jo pitkään. Näitä ei enää juuri myynnistä bongaa, joten hankintaa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Nämä kyseiset lautaset ovat muuten B-laatua. Yleensä olen ostanut vain tasalaatuisia tuotteita, mutta näiden kohdalla tein poikkeuksen. Toisaalta koen myös erittäin järkevänä hankinnan ja käyttöön nämä meillä joka tapauksessa tulevat, kuten muutkin astiat.



Meillä on useampia eri kuivioisia 20cm halkaisijaltaan olevia Marimekon lautasia. Ne toimivat lähes joka tilanteessa ja taitavat olla jopa kovimmassa käytössä olevat lautaset meillä. Olemassa olevien lautastemme kaveriksi ostin siis nämä kaksi uutta mustavalkoista seuralaista. Tykkään siitä, että kattauksissa on mukana erilaisia kuoseja ja erityisesti tykkään siitä, että erilaiset kuosit ovat mustavalkoista Marimekkoa! Joten nämä kaksi uutta ystävää täydentävät palettia loistavasti.


Katsokaa nyt tätä kaunista mustavalkoista sekametelisoppaa! 🖤🤍


Löytö Pentik outletista.
Pentikin Vilja kaitaliina on ollut jo pitkään hankintalistallani. Liinassa on akryylipinnoite, joten tahrat on myös helppoa pyyhkiä pois.



J-M



Kommentit

Suositut tekstit