Keltainen maaliskuu ja kevätsuunnitelmia

Ei liene ihme, että kevät on niin ihanaa aikaa! Se on jo symbolisestikin uuden alku. Nautin etenkin siitä vaiheesta kevättä, kun kaikki paras on vielä edessä. Kun vähitellen lumet lähtevät sulamaan, ensimmäiset kukat pilkistävät auringon lämmittämää seinää vasten ja silmuja ilmestyy rohkeimpiin puihin. Aurinko lämmittää jo hieman mustan takin läpi ja lintujen viserrys täyttää hiljaiset hetket. 💛



Lakanat ovat Marimekon Appelsiini-sarjaa.
Nämä 70-lukua henkivät ihanat piristysruiskeet toimivat ensiapuna kevään valoa kaipaavalle mielelle.

Kevätaurinko on oikea terapia-aurinko, eikö? Talven lumikasojen, loskan, loputtoman sohjossa kahlaamisen, pilkkopimeiden iltojen ja hyytävän kylmien pakkasöiden jälkeen tuntuu vapauttavalta saada valoa ja lämpöä.

Toisia kevät myös väsyttää. Usein itsekin koen keväällä energiatasojen hetkellistä laskua. Tähän auttaa liikkuminen ulkona sekä säännöllinen päivärytmi ja usein laskua seuraakin nousu, jolloin liikkumisen ilo ja energia lisääntyvät hiirenkorvien myötä.





Kevään keskiössä on tietenkin pääsiäinen, joka hieman ajankohdastaan riippuen on kevään viimeistään täyteen loistoonsa starttaava kohokohta. Pääsiäinen sai meillä viime vuonna ihan uuden merkityksen, kun oma pääsiäispoikamme syntyi silloin. Näin ollen tänä keväänä juhlitaankin tämän pienen herran 1-vuotissynttäreitä. 💙

Keltainen valon väri, on värinä vahva kevään symboli. Oikeastaan joka vuosi lisään keltaista mustavalkoista tasapainoittavaksi piristykseksi juuri keväällä. Siitä kohti kesää värit lisääntyvät kotonamme auringon lämmön ja päivien pitenemisen myötä!



Kuinka ollakaan, tänäkin vuonna pääsiäinen hiipii kuin varkain ja vähän yllättäen. Tänään pitäisi vielä laittaa lasten kanssa rairuohot kasvamaan. Ajattelin myös laittaa pari pientä narsissia näihin Design Lettersin kirjainkuppeihin (kuva alla). Erilaisten helppojen pikaratkaisujen ihmisenä päätin myös tuunata tämän vuoden Mignon-munat helposti ja yksinkertaisesti Marimekon Unikko-tarroilla. 😁

Viime vuonna ennen vauvan syntymää, oli vielä sen verran enemmän aikaa ja energiaa, että ehdin maalata silloin jokaisen munan käsin erilaisilla Marimekon kuoseilla.

Maailman helpoin Mignon-munatuunaus Marimekon Unikko-tarroilla.

Edellisessä kuvassa taustalla näkyvät Finnmarin tulppaanit ovat ehkä aidoimmat koskaan näkemäni tekotulppaanit! Löysin ne tänä keväänä Sokokselta. Ostan usein eläviä kukkia, mutta toisinaan tekokukat ovat arkea helpottava ratkaisu.

Finnmarin tulppaanikimppu


 Auringonkeltaista viikonloppua! ☀️



J-M

Kommentit

Suositut tekstit