Ystäväni Louis ja Thomas

 Tunnettekin heidät jo. Tuon viime aikojen luottoystäväni, Louis herran sekä vuosia rinnallani kulkeneen hyvän ystäväni Thomasin.

Valtaosa tuntee heidät ehkä paremmin sukunimiensä perusteella: Vuitton ja Burberry.


LV on tahkonnut kovaa tulosta maailmanmenosta huolimatta ja asiakkaita riittää pilvin pimein. Jonkinlaisia sijoituksiahan nämä tämän hintaluokan laukut ja muut vermeet ovat ja varmasti asiakkaita on tarjolla niin kauan kuin jonkinlaista rahavirtaa luksusmarkkinoilla liikkuu, eikä se virta heti ehdy. Kysyntää siis riittää yllinkyllin ja valmistus, ainakin hihnojen osalta, ei pysy samassa tahdissa. Näiden odotteluun saattaa joutua varaamaan tällä haavaa aikaa useamman kuukauden. Välillä tietynlaisia ei ole tarjolla ollenkaan. 






Olin vuoden loppuun mennessä jo hyvän tovin odotellut hihnaani. Jokseenkin laiska kun olen, en viitsinyt jäädä kuukausien jonoon, vaan ajattelin odottaa täsmäiskuhetkeä. Ja sitä sainkin sitten odottaa... Toisinaan hihnoja saa odotella pitemmän aikaa, tosinaan tarjolla on jokaista. Jokin aika taaksepäin sattumalta huomasin, että kyseisiä hihnoja oli jälleen saatavilla ja ilman kuukausien jonotusaikaa. 


Vihdoin!


Arvioitu toimitus olisi päivissä, kuten yleensä heillä on. Tässä oli siis hetkeni, tilaus sisään ja saman viikon loppuun mennessä UPSin kaveri oli oven takana paketin kanssa!




Miksi tilasin uuden hihnan?

 Nämä tuotteet on tehty kestämään, joten tarvetta uudelle hihnalle ei ihan heti synny. Felicieni oma hihna on kullanvärinen ketju ja vaikka tyylikäs onkin, on se minulle tämän hetken tarpeisiini liian hieno. Yksinkertaisemmalla remmillä laukusta saa käytännöllisemmän menoihini. Ja toki ketjua voin käyttää sitten niissä (marginaalisissa) tilanteissa, joita tässä elämänvaiheessa on huomattavasti harvemmin tarjolla.


Burberry, tuttua ja turvallista klassikkoa

Burberrystä on vuosien saatossa muodostunut jonkinlainen turvallinen luottotuote. Meillä lienee yhteistä historiaa jo pian parikymmentä vuotta. Suhteeni hänen kanssaan on tasainen ja kohtaamme aina silloin tällöin, kun on taas aika päivittää statusta.


Burberryn ikoninen Tartan-ruutukuvio sopii vuodesta ja tilanteesta toiseen. Se käy oikeastaan minne vain ja milloin vain. Siisti ja tyylikäs, olematta kuitenkaan mitään liikaa.


Burberryn asiakaspalvelu saa tällä kertaa myös täydet pisteet! Lähestyin heitä vertaillessani kahta huivia keskenään. Sain erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Varmistelin heiltä myös ehtisikö toimitus saapua tiettyyn päivämäärään mennessä. Tämä ystävällinen asiakaspalvelija laittoi toimitukseni Express delivery:nä veloituksetta (norm. 20e), jotta tämä varmasti ehtisi saapua ajoissa.





Ja sieltähän se saapui, täysin ajallaan!

Siisti, yksinkertainen, laadukas ja ihanan kevyt huivi kevään aurinkoon! ☀️



Pysyhän kuulolla ja seuraa blogia, sillä pian on tiedossa herkullista kevään keltaista teemaa sekä Marimekkoa!

🐥💛☀️🍋




J-M


Kommentit

Suositut tekstit